Familj

Familj, barn & gravid fotografering!

Familjefotografering och kreativa barnfoton!

Familjefotograferingen är en stund där hela familjen samlas, vare sig barnen är små, tonåringar eller vuxna så är det fantastiskt roligt att ha det gemensamma minnet.

Familjefoton blir en kär ägodel som kommer att bevaras i generationer.

Jag tar era familjefoton varhelst ni önskar, såväl inomhus i hemmiljö som utomhus eller på annan valfri plats.

Nyföddfotografering:

 Denna fotograferingen görs under barnets första 12 dagar. Barnet måste vara så liten är för att vi ska kunna få bilder på näsa, händer, fötter och kunna läggas i korgar eller i en gosig positioner. Denna fotografering preliminär bokas en vecka efter BF eller redan under slutet av graviditeten.

1-5 månader :

Under de första två-tre månaderna klarar barnet ännu inte av att styra varken ögon eller kroppsdelar. Även om han/hon klarar av att lyfta huvudet så är det i korta stunder och de flesta ligger ogärna ihop kurade om vi inte har tur att de sover, under denna period är det oerhört svårt att styra fotograferingen.

6-9 månader :

Barnet svarar på bus och lekar med ett leende. En del barn sitter och skrattar för sig själva eller åt allt vi gör. Barnet sitter nu själv eller ligger och leker med sina egna fötter.

10-12 månader :

Barnet har precis börjat förflytta sig på sina två ben och vill ogärna vara still. Allt ska undersökas och smakas på. Under den här fotograferingen blir det många skratt och bus!

Priser och Information

Jag går igenom innan om hur fotograferingen ska ske, kom gärna med utvilade barn och rastade vovvar för att få så bra resultat som möjligt.

Props så som bakgrunder, kläder, plastblommor med mera finns att låna, men tar gärna med er egna då de saker som kommer från hemmet ger en mer trygghet.

Priserna skiljer sig från om fotograferingen görs i studion i ert hem eller hur många som ska vara med på bild osv.


Barnfotografering

Smash the Cake

Föreviga barnets 1-årsdag med ett alldeles unikt koncept smash the cake med busiga bilder från ett riktigt tårtkalas. Smash the cake en personlig och alldeles särskild fotografering där alla uttryck och reaktioner blir unika. Ett perfekt sätt att fira in 1-årsdagen.

Vi har en del rekvisita för utlåning.

Boka en smash the cake fotografering!Besök gärna min Facebook och Instagram!

Gravidfotografering

Du är gravid, du har något fantastiskt att se fram emot.
Graviditeten är en av de största händelserna i livet som resulterar i det finaste du gjort. Fina bilder på din graviditet är något du aldrig kommer ångra.

ett tillfälle att involvera din partner, att få fina och förväntansfulla bilder på er tillsammans och ett fint minne att kunna se tillbaka.

Planering

Gravidfotografering kan planeras med fördel runt vecka 32-37. Magen har vuxit men du är fortfarande ganska rörlig för gravidbilder. Bestäm själv om tidpunkten, du kan din kropp bäst.

Fotograferingen kan ske utomhus, i hemmet eller i studion.

Det finns gravidklänningar att låna i olika färger och utföranden, ingår i priset!

Familjefotografering

Boka en fotografering