Porträtt

Porträtt


Porträtt inomhus eller utomhus?

Tina utför olika typer av porträtt, inomhus i en studio eller utomhus med en portabel studio.

Studions storlek kan vara en blixt till en hel uppsättning av bakgrunder och lampor beroende på antalet personer och teman. Detta går vi igenom vid bokningen.

Där finns en hel del olika bakgrunder att välja på för inomhusfotografering, enfärgade eller mönstrade även en hel del tillbehör och kläder för utlåning så som gravidklänningar, barnkläder, katt och hund tillbehör, teman så som steampunk, änglavingar, Halloween m.m.

En rök maskin för att få en speciell känsla i bilden finns till utlåning.

Har ni en färdig idé eller är nyfiken på att hitta på något annorlunda tveka inte att höra av er,

Tina gör allt ifrån sittande porträtt med vit eller svart bakgrund till något som sticker ut i mängden beroende på vad man vill göra.

Tina redigerar alla bilder som köps, vill man ha speciellt redigerade bilder tillkommer en kostnad även om man vill ha bilderna i speciella format.

För tillfället görs bara studiofotografering med en till två personer halvkropp hos Tina eller i ert hem. Annars bokar man en utomhusfotografering

Boka en porträttfotografering!

Porträtt i ditt hem!

Det går även att beställa en studio till sitt hem, beroende på plats i hemmet, lokalen eller utomhus. I studion får en till två personer plats, halvkroppsbilder. Om du vill veta mer om fotograferingar kontakta Tina.

Boka en porträttfotografering!

Priser


Boka en fotografering

Boka en fotografering

Besök gärna Tinas Facebook och Instagram sida!

Vill ni så får ni gärna lämna en recension, besök vårt Google Buisness konto, det hjälper Tina att finna nya kunder och samarbeten.

Vill även passa på att tacka er som lämnat recensioner det betyder massor!

Boka en fotografering


Lämna ett svar