Impa Impafoto impaphoto mellby mellby förvaring mc fotografering harley davidson mcfoto event Laholm

MC fotografering 2021 INSTÄLLD

ARRANGEMANGET BLEV INSTÄLLT PGA AV REGN OCH VIND.

Informationen gick ut sent igår kväll på Facebook och Instagram, ni som anmält intresse på fb fick info genom ett meddelande. I annons blad på hemsida och i sociala medier har vi skrivit att det ställs in om det blir regn, tyvärr uppdaterades inte hemsidan fören i dag om att det ställs in, ber om ursäkt för detta, vi ställde in så sent som möjligt och hoppades på bättre väder, vinden blev för stark för att hålla i arrangemanget och regnskurar har passerats runt om och i Laholm i förmiddags.

Jag hoppas att ni är intresserade av detta arrangemang om vi gör ett nytt försök i år eller till 2022.


MC fotografering 2020

Impa anordnade en mc fotografering i Laholm (15/8). En studio byggdes upp i Mellby förvarings lokaler. Fotograferingen var en drop-in fotografering, ingen tidsbokning. 70 besökare var på plats under de fyra timmar eventet pågick, ca 27 motorcyklar fotograferades.

Det bjöds på kaffe och trubaduren Jonis Cash var på plats och spelade en härlig blandning av musik.

Följ Impa på Facebook för uppdateringar!

Detta var ett samarbete med Mellby förvaring.
Fotografering


Efter fotograferingen fick man köpa bilder digitalt och utskrifter.

Nedan finner ni ett urval av köpta bilder.


Mellby förvaring

Förvaring & förråd

Här förvaras fritidsprylar, redskap, trädgårdsmöbler, arvegods, leksaker och allt det som du inte använder så ofta. Uppvärmda förråd och boxar i olika valbara storlekar. God tillgänglighet på markplan för enkel lastning. Säkert, med kameraövervakning. Aldrig mer än 20 meter mellan bil och ditt förråd.

Backagården, Backavägen
312 86 Laholm


Trubadur

Boka trubaduren som var på plats : 072-5256003


Kontakta Tina för en offert