Bröllop

Bröllop en av de största dagarna i ert liv!

Bröllop: bilderna från ert bröllop ska ni kunna se tillbaka på i många år framöver. Alla minnen lyckan, glädjen och kärleken. Jag kan erbjuda bröllopsfotografering som anpassas helt efter era önskemål.

Priser!

Priset varierar beroende på exempelvis hur många timmar vi ska vara på plats, det kan även bero på vart det sker och vad ni vill ha för bilder. En studio kan byggas upp med en enklare blixt alternativt bakgrunder och mer lampor för gäster och familj. Detta går vi igenom innan bokning.

Fotografering

Fotograferingen kan vara när man förbereder sig med kläder och sminkning med brudtärnor och bestman m.m. eller inne i kyrkan vid vigsel, utanför för porträttfotografering av gäster och familj.

Man kan även boka ett porträtt tillfälle med enbart brudparet på en avlägsen plats.

Bröllopsfesten!

Brudparet fotograferas när de dyker upp på festen, gästerna fotograferas när de minglar innan maten, de fotograferas även vid middagsbordet. Tillbehör finns för roliga aktiviteter vid middagen.

Tårtan skärs och fotograferas, även dukning och mat.

Studio

En studio kan byggas upp för att fotografera gäster och brudpar med olika bakgrunder, kan vara ett litet roligt inslag som gästerna uppskattar, bilderna kan man därefter ge bort eller göra något roligt kollage.

Spara dina Bröllopsfoton

Bilderna får man digital genom (Wetransfer) man får även ett USB minne i bröllopspaketen, det går även att köpa till om man gör en mindre fotografering.

Facebook & Instagram

Besök gärna min Facebook och Instagram!


Boka en möhippa med fotografering

Gör något annorlunda på möhippan! boka en fotografering för enbart bruden eller till er allihop ett minne ni aldrig kommer att glömma!

Bröllop

Impa erbjuder enklare bröllops-paket till heldagspaket. I heldagspaketen följer vi er från morgonens förberedelser genom hela dagen till den avslutande festen.

Bröllop
Bröllop

Vart har man sitt bröllop!

Bröllopet kan se i kyrkan i en trädgård, i hemmet m.m. Ett tema kan göras på ett bröllop med olika inslag eller varför inte ett avslappnat lantligt bröllop med porträtt!

Kontakta Tina för en offert