Student/Bal

Studentfotografering

Studentfotografering: Studenten är en härlig tid, glädjen är obeskrivlig man ser fram emot att lämna skolan och påbörja ett nya liv.

Studentfotografering

Boka en fotografering för att föreviga minnet, för att senare i livet se tillbaka på skoltiden eller varför inte ge bort i tackkort.

Behöver ni en fotograf för er student? Boka in oss för er studentfotografering, och få minnen för livet. Fotografier som ni kan ha på väggarna hemma eller som uppskattade presenter till familj och släkt.

Fotografering

Grattis till studenten! Vad passar inte bättre än att boka in en fotograf för att dokumentera er student? Även om ni kanske inte tänker på det nu så kommer ni uppskatta att ni tog de där studentfotona längre fram i livet, vi lovar!

Vi fotograferar klassiskt, avslappnat och lättsamt i studio eller utomhus. Bilderna levereras sen digitalt till er och du kan sen välja ut dina favoriter.

Vi rekommenderar att fotograferingen görs före studenten eller på samma dag.

Familjefotografering

Passa på att boka in släkt, familj och vänner för en fotografering! När ni ändå är samlade för student och fest, ni kan boka in fotografering för alla samlade eller för porträttfotografering, vi tar med studio till festen utomhus som inomhus.

Priser

Student studentfotograf studentfoto studentfotografering studenten student bilder studentmodell

Besök gärna min Facebook och Instagram!