Stipendium fotopris Laholmspris fotodiplom fotograf pris fotografpris fotokonst gamla laholm

Den 7:e april fick jag ett stipendium, Jan Olsheden & Göran Trydells främjande av ord och bild. Motiveringen löd: För kreativ konstnärlig komposition. Stipendium, blommor, en summa pengar m.m. delades ut av Roy och Tommy från Gamla Laholm.

Jag vill tacka alla som stöttar och följt mig på min resa!


För mer information besök Hallandspostens länk:

Tina Blomberg prisas för sina kreativa fotografier

Hon älskar porträtt som sticker ut. Största utmaningen är barn och djur. – De som kommer till mig söker ofta någonting annorlunda, säger fotografen Tina Blomberg som tilldelas Gamla Laholms stipendium.

https://www.hallandsposten.se/nyheter/laholm/tina-blomberg-prisas-f%C3%B6r-sina-kreativa-fotografier-1.44281814